Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Voor updates kan je ons facebookpagina volgen.
Klik hier! -> Het Web Facebookpagina

MAATREGELEN CORONA
13 maart 2020

Beste client van Het Web,

Gisteren heeft de Nederlandse overheid nieuwe maatregelen bekendgemaakt in de bestrijding van het coronavirus.

Een belangrijke maatregel is dat in iedereen in Nederland thuisblijft bij klachten van verkoudheid, koorts of hoesten. Wanneer je 1 of meerdere van deze klachten hebt, moet je zo snel mogelijk contact opnemen met jouw begeleider. Samen bespreken we dan wat je situatie precies is en wat verstandig is om te doen.
 

Wanneer je 1 of meerdere van deze klachten hebt, mag je niet naar kantoor komen en mogen de begeleiders ook niet bij jou thuis komen. In plaats daarvan gaan we dus bellen of videobellen. Uiteraard laten wij niemand aan zijn lot over en zullen wij altijd zoeken naar goede en verstandige oplossingen. Het Web handelt bij die oplossingen wel altijd in lijn met de maatregelen van de Nederlandse overheid. 

Wanneer je geen klachten hebt van verkoudheid, koorts of hoesten, dan kunnen we afspraken op kantoor of bij jou thuis in principe wel doorgaan. Zo lang de 1.5 meter regel toegepast kan worden. Houdt hierover nu even extra goed contact met je begeleider. Vooral ook voor afspraken bij instanties, ziekenhuizen en instellingen. Je begeleider helpt je dan om te kijken wat door kan gaan, en hoe dat dan het beste kan.

Deze maatregelen gelden in ieder geval tot 31 maart 2020 en als er in de tussentijd iets veranderd dan laten we jou dat weten.

Als je nog vragen hebt, bel ons dan gerust Dan kijken we samen even naar je situatie en wat bij jou van toepassing is. 

Wanneer je op bezoek komt op kantoor, willen wij vriendelijk vragen of je jouw handen wil ontsmetten en 1.5 meter afstand te houden.

Vriendelijke groet, 

Het Web