Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

 

Mijn naam is Aranka Broekhuijsen

Ik ben oprichter en eigenaar van Het Web. Ik bied woonbegeleiding aan mensen met leer- en/of gedragsproblemen.
Ik ben mijn werkende leven jaren geleden begonnen in de uitvaartzorg. Ik regelde de uitvaart en begeleide de nabestaanden. Vervolgens ben ik gaan werken bij Jan Pieter Heije en ontdekte wat een leuk werk dit is. Ik ben SPH afgestudeerd en heb mij verder gespecialiseerd in rouwverwerking bij mensen die een licht verstandelijke handicap hebben. Ik geef trainingen aan hulpverleners zodat zij signalen van problemen bij rouw kunnen herkennen en erkennen en hun cliënten goed kunnen bijstaan.
In 2006 ben ik gevraagd gezinsouder te worden en heb dit jarenlang met veel plezier gedaan.
In die tijd was ik gezinsouder van 8 jongeren, met leer en gedragsproblemen. Een heel leuke tijd, waarin ik veel geleerd heb.

Eind 2013 heb ik het Web opgericht en ervoor gekozen om kleinschalig en specifieke zorg te verlenen aan deze doelgroep. Vaak zijn het jongeren met al een heel verleden achter de rug, met veel hulpverleners die betrokken zijn (geweest). Ik probeer dan ook heel vraag gericht te werken en de samenwerking te zoeken met het netwerk en andere betrokkenen. Mijn uitgangspunt zal altijd zijn: JE MAG ER ZIJN! Je bent goed zoals je bent en tegelijk zoek ik de samenwerking, je MAG hier zijn, er is geen moeten.

Ik doe dit werk met zeer veel plezier en hou ervan als ik mensen zie groeien in hun ontwikkeling. Ik werk met een klein team en samen proberen we zo goed mogelijk hulp te verlenen en zorg te bieden.

Nieuwsgierig geworden? Contact met ons zoeken kan altijd.

Misschien tot ziens,

Groeten Aranka

 

Terug naar overzicht

Wil je meer weten!?

Heb je vragen, of wil je gewoon meer weten over ons? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via de mail. Als je het fijner vind kun je natuurlijk ook gewoon bellen. Kijk hier voor onze contactgegevens!