Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

 

 

Het Web vindt dat je talent moet koesteren. Talent moet de tijd krijgen om tot volle bloei te kunnen komen. We leveren maatwerk. We leren onze cliënten kennen en ontdekken de talenten van hen en van onszelf. We maken hierbij graag gebruik van het netwerk van onze cliënten, zo kunnen we samen de ontwikkeling stimuleren en ondersteunen. Onze cliënten staan centraal, daar doen we het voor. We halen kennis en inspiratie uit ons netwerk en werken goed samen om ieders talent te benutten.

Wij willen goede zorg leveren op veel verschillende levensgebieden van onze cliënten en om dat mogelijk te maken werken we samen met veel andere organisaties.

Om dat te versterken werken we ook samen met het netwerk van de cliënt, indien dat mogelijk is. Daarvoor kijken wij naar wie er belangrijk zijn in hun leven.

Het Web vindt het belangrijk dat onze cliënten toekomstplannen maken. Iets wat je zelf graag wilt, daar ga je voor! Daar steek je energie in en daar ben je met passie mee bezig. Werken aan je toekomst betekent werken aan iets dat je graag wilt bereiken. Daar wil je toch moeite voor doen. Dat geeft niet alleen jou maar ook ons energie en inspiratie!

 


 

Ambulante begeleiding

Het Web biedt ambulante begeleiding aan jongeren en (jong)volwassenen.

Dit houdt in dat we vanuit jouw vertrouwde omgeving zorg bieden. Wij kunnen ondersteunen bij het aanleren van alledaagse vaardigheden, relaties onderhouden of (weer) opbouwen, bij het vinden van een passende dag invulling maar ook om te ontdekken wie jij bent. Wat jij wil en waar jij naar toe wilt. We sluiten aan bij jouw wensen en doelen. 

Samen met jouw persoonlijke begeleider gaan we kijken naar wat er voor jou mogelijk is, hoe we jou verder kunnen helpen. Deze persoonlijk begeleider wordt jouw eerste aanspreekpunt, op wie je terug kan vallen.

 


 

Specialistische zorg 

Naast ambulante begeleiding bieden wij ook specialistische zorg.
Wij kunnen ondersteunen bij bijvoorbeeld rouwverwerking, verslaving of complexe problematiek.

De zorg die wij leveren wordt op maat gemaakt voor jou. We gaan op jouw tempo aan de slag en gaan niet meer van je vragen dan dat wat je aankunt
Wij kunnen helpen bij het weer stabiel worden in het leven.
Als je bijvoorbeeld in een vervelende periode zit of daar net uit komt.
Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden. 

 


Op dit moment is er geen wachttijd. 

Wij werken middels indicatie WLZ vanuit PGB

Wil jij weten of je in aanmerking kunt komen voor onze hulp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij bieden zowel ambulante als 24-uurs zorg.